Indmeldelsesforløb

Hvis du har sendt og en mail, men ikke modtaget svar bedes du kontrollere din spamfolder.

Indmeldelsesforløb er for jer, som er interesserede i at blive indmeldt i Krudtuglen. For at komme i betragtning til forløbet, skal man inden start ansøge om og godkendes til en SKV6-tilladelse hos Rigspolitiet.

Indmeldelsesforløbet forløber over tre weekenddage, hvor man i mindre grupper vil blive undervist i baneskydning, våbenhåndtering, sikkerhed, mm. Selve undervisningsdelen koster kr. 800,00 som betales kontant ved første prøveskydning. Denne betaling dækker det almindelige forløb, inkl. afsluttende prøve, som man skal bestå forud for indmeldelse.

 

Hver gang tager ca. 2 timer. Ved første gang vil du typisk blive introduceret til et våben (typisk en Glock 17DK, Glock 34 eller Grand Power). Ved anden skydning vil du blive introduceret til revolver, og ved tredje skydning skydes der med en vifte af forskellige pistoler. Du kan naturligvis låne høreværn og briller på banen.

Bliver man grebet af sporten og vil gerne meldes ind, begynder man med at betale kontingent for den resterende periode – dvs. hhv. 100 eller 50 kroner på fulde måned (for hhv. normale og ung-medlemmer). Efterfølgende betaler man det normale kontingent – pt. kr. 600,- halvårligt for almindelige medlemmer og 300 kroner halvårligt for ungmedlemmer og pensionister.

Hvis du ønsker at være med skal du skrive til os, hvorefter tilmelding sker via et bookingsystem. Når du har booket en prøveskydning og dukker op på det aftalte tidspunkt, skal du medbringe kr. 800,00 i kontanter eller til betaling via MobilePay. Vi tager ikke dankort, og der er ikke mulighed for at hæve i nærheden, men vi tager MOBILEPAY. Du skal også medbringe gyldigt billedid (pas, kørekort eller bankernes id-kort) for at komme til at skyde. Det er vigtigt at du ikke møder op på banen uden aftale, da du ikke vil komme til at skyde.

Du skal være opmærksom på at vi får ret mange henvendelser om indmeldelsesforløb og at vi desværre ikke har kapacitet til at imødekomme dem alle, da vi er en forening drevet af frivillige kræfter.

Tilbudet  er udelukkende rettet mod folk som kunne tænke sig at være aktivt medlem af en skytteforening og skyde sportsskydning på regelmæssig basis. Hvis du i stedet ønsker at skyde pistol en enkelt gang for sjov, eksempelvis med venner eller kolleger, anbefaler vi et gruppearrangement.

Så hvis du er interesseret i at prøve at skyde med pistol med henblik på et indmeldelsesforløb, send os en mail på proeve@skyttelauget-krudtuglen.dk Herpå modtager du detaljerne om hvordan du ansøger om en skv6-tilladelse.

I de perioder vi har lukket for indmeldelsesforløb besvares ovenstående mail ikke.

NB! Hvis du ikke oplyser dit fulde navn i mailen, ikke gør dig identificerbar eller hvis du skriver til os fra et pseudonym, ryger din henvendelse direkte i spamfolderen og vil ikke blive besvaret.

 

I forbindelse med forløbet foretages et personcheck hos politiet. Har du overtrædelser af våbenlovgivning, voldskriminalitet, narkotikakriminalitet bag dig, eller banderelationer, er der ingen grund til at kontakte os.

Vigtigt:

  • Prisen på sportsskydning afhænger af ivrighed. Nogle bruger kr. 50,00 på en træningsdag, og andre bruger kr. 400,00.
  • Da vi skyder udendørs, er det vigtigt at tage ekstra varmt tøj og sko på i forhold til årstiden. Ikke bare til årstiden, men varmt til årstiden. Når vi skyder står vi på grus, som ofte både er blødt og vådt. Man skal være påklædt til at stå stille udendørs i ca. 2 timer uden at fryse.
  • I vintersæsonen er støvler, hat og tynde handsker et must. Vi har måttet sande at der ikke findes for varme støvler 😉
  • Man bliver normalt ikke (ret) beskidt, men tag tøj på som kan tåle lidt krudtslam.
  • Det er muligt at købe slik og vand i kiosken.

Efter indmeldelse åbnes der adgang til kurser i dynamiske pistoldiscipliner, riffeldiscipliner, historisk skydning og dynamisk riffel.